Wie zijn wij

Het roer is om! Vanaf mei 2016 kunt u een vakantie boeken bij Nederlanders die in Italië zijn gaan wonen. Lees hier ons 'Ik vertrek' verhaal en hoe wij zijn geëmigreerd van Nederland naar Italië en een bed and breakfast zijn begonnen. Of neem een kijkje in ons dagelijks leven in Italië. 

Wij zijn...

“Een droom die je alleen droomt is maar een droom,

Een droom die je samen droomt is een werkelijkheid”.

 

Al ruime tijd zijn wij (Jurgen & Gonnie Linssen) bezig geweest met de gedachten om naar Italië te gaan. In eerste instantie dachten we aan een ‘opknapper’ waar we de vakantie zouden gaan doorbrengen. Maar na steeds vaker in Italië te zijn geweest wisten we het zeker. We gaan emigreren!

 

In 2014 zijn we met een camper door Italië gegaan en hebben we de regio gevonden die het beste op onze plannen aansluit. In Le Marche hebben we de plek gevonden waar we graag zouden willen wonen – en evenzo belangrijk, waar we gasten zijn gaan ontvangen om hen te kunnen laten genieten van alle hoogtepunten die Le Marche te bieden heeft. Lees hier ons hele ik vertrek verhaal. 

Foto: Jack Hendriks. 

Een heerlijke B&B op het platteland
Persoonlijk contact

Nieuwe Bed and Breakfast

Op 1 februari 2016 is het definitief en zijn we de nieuwe inwoners van Montefano geworden. La Vecchia Scuola is met aandacht voor de typische Marchiaanse ornamenten helemaal gerenoveerd. Na enkele aanpassingen hebben we er helemaal ‘onze plek’ van gemaakt, waar óók gasten vanaf 1 mei van zijn gaan genieten.

 

Ondertussen zijn we bijna klaar met ons derde seizoen. Het derde seizoen ging letterlijk het water in...Klik hier hoe ons derde seizoen is verlopen. 

 

Of blik terug naar ons bevlogen eerste seizoen of tweede seizoen.