Tarieven

Algemene informatie en tarieven voor laag- en hoogseizoen per kamer. 

Tarieven

Laag seizoen 2019

Per nacht: € 80

 

Hoogseizoen 2019 - 1 mei tot en met 31 oktober

Per nacht: € 80 -  € 98

Weekkorting: € 650 (muv de maanden juli en augustus)

 

VROEGBOEKKORTING: BOEK NU NOG VOOR DE PRIJZEN VAN 2018.

 

Laag seizoen 2018

Per nacht: € 70

 

Hoogseizoen 2018

Per nacht: € 70 - € 89

 

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen en is inclusief uitgebreid ontbijt, bad- en bedlinnen en schoonmaak. Vraag naar de mogelijkheden van een extra bed op de kamer en kortingen voor een verblijf van 1 persoon (laagseizoen). 

 

Tijdens het laagseizoen reken wij aanvullend voor het gebruik van verwarming € 5 per nacht (per kamer). De toeristenbelasting is voor het gehele jaar € 2 per verblijf per kamer. 

 

Alle kamers zijn rookvrij en hebben gratis wifi. Vanwege de luiken (aan buiten- en binnenzijde), de dikke muren en het geisoleerde dak heeft La Vecchia Scuola geen airconditioning. Er is privé parkeerruimte aanwezig op het terrein. 

 

Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen vanaf 3 nachten. Eventueel kan hiervan worden afgeweken, neem hiervoor contact met ons op. 

 

Voor andere specifieke of praktische vragen kan natuurlijk ook telefonisch contact (+39 331 478 2959) worden opgenomen of per email.

 

Extra faciliteiten:

Bed & breakfast:

Wij bieden je graag kosteloos een kopje koffie of thee van La Vecchia Scuola aan. Er zijn diverse zit- en leesplekken in en rondom La Vecchia Scuola om te genieten van een koel drankje (tegen geringe vergoeding).

  

In de kamer liggen bij aankomst handdoeken klaar. Deze worden om de twee dagen verwisseld en indien gewenst wordt de kamer direct schoongemaakt. Het beddengoed wordt 1x per week verschoond.

 

Zwembad en fitness:

Er is een fitnessplek met crosstrainer, loopband en roeitrainer. Heerlijk om de dag lekker fit te beginnen of sportief te eindigen. 

 

Voor het zwembad kun je een badlaken bij ons afnemen. De kosten zijn € 10 per set van twee badlakens (100x150cm). De badlakens zijn alleen bestemd voor aan het zwembad en niet aan het strand.

 

Voor een lichte lunch is er een keuken aanwezig in het tuinhuis bij het zwembad met koelkast, magnetron en spoelbak (koud water).  

 

 

 

Tarieven